ΕΧΑΣΕΣ;
  ΚΕΡΔΙΣΕΣ!
VAR = VERY ATTRACTIVE RETURN
ShowBiz Model
ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ;
Αν έχεις εγγραφεί από τις 19/12/2019 έως και τις 29/02/2020, σε περιμένει μια μοναδική προσφορά.
ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ;
Δεν πειράζει γιατί στη winmasters σου επιστρέφουμε τα μονά στοιχήματα ή και παρολί (με 2 ή 3 επιλογές) που δεν κέρδισαν.
ΠΑΡΕ ΤΟ FREEBET
Κέρδισε έως και €50 freebet και παίξε ξανά!
ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΈΣΕΙΣ

Ημερομηνία Έναρξης: 19/12/2019 16:00 CET
Ημερομηνία Λήξης: 29/02/2020 23:59 CET
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/01/2020 16:00 CET

 1. Μόνο παίχτες που κατοικούν στην Κυπριακή Δημοκρατία επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην προσφορά αυτή.
 2. Η προσφορά ισχύει για μέλη που πραγματοποιήσανε την εγγραφή τους από 19/12/2019 έως και 29/02/2020.
 3. Για να είναι δικαιούχος ένας χρήστης για την προσφορά, πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κατάθεση στον λογαριασμό του.
 4. Στην πρόσφορα συμμετέχουν χαμένα στοιχήματα με μια επιλογή (μονά) και παρολί με δύο ή τρεις επιλογές.
 5. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε αγορές χάντικαπ θα υπολογίζονται για τα κριτήρια δικαιούχου του δωρεάν στοιχήματος.
 6. Στην πρόσφορα συμμετέχουν τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν με πραγματικά χρήματα. Δελτία που τοποθετήθηκαν με χρήματα μπόνους ή μικτό ποντάρισμα από αληθινά χρήματα και χρήματα μπόνους δεν θα υπολογίζονται. Επαναλαμβανόμενα ή αντικρουόμενα στοιχήματα δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 7. Στοιχήματα που έγιναν cash out δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 8. Το μέγιστο ποσό σε δωρεάν στοίχημα, που προήλθε από χαμένα στοιχήματα με μια επιλογή (μονά) και παρολί με δύο ή τρεις επιλογές, ορίζεται στα 25 ευρώ ανά χαμένο στοίχημα στα 50 ευρώ ανά ημέρα και στα 500 ευρώ συνολικά ανά πελάτη/λογαριασμό..
 9. Τα χαμένα πονταρίσματα σε στοιχήματα με μια επιλογή (μονά) και παρολί με δύο ή τρεις επιλογές θα αποδίδονται στους δικαιούχους με την μορφή δωρεάν στοιχήματος, μια φορά ανά ημέρα σε ποσά των 1€, 2€, 3€, 5€, 10€, 50€.
 10. Τα δωρεάν στοιχήματα που θα προκύπτουν από την προσφορά, θα πιστώνονται στο λογαριασμό του χρηστή εντός 24 ωρών. Εξαίρεση αποτελούν οι Παρασκευές , τα Σάββατα και οι επίσημές αργίες, που θα πιστώνονται εντός 48 ωρών στο λογαριασμό του δικαιούχου.
 11. Σε περίπτωση που ο χρήστης θα έχει ταυτόχρονα περισσότερα από ένα δωρεάν στοιχήματα διαθέσιμα στον λογαριασμό του, κατά την διαδικασία τοποθέτησης του στοιχήματος, κάνοντας κλικ την επιλογή "Επιλέξτε το free bet σας", έχει την δυνατότητα να επιλέξει ποιό από τα δωρεάν στοιχήματα επιθυμεί να χρησιμοποιήσει.
 12. Για λόγους στρογγυλοποίησης, τα δωρεάν στοιχήματα που προκρίνονται για την προσφορά και δεν υπερβαίνουν το 1€, θα μεταφέρονται στην επόμενη μέρα και θα αποδίδονται όταν υπερβούν το 1€. Παράδειγμα: Χρήστης που δικαιούται από την προσφορά να λάβει στο λογαριασμό του δωρεάν στοίχημα αξίας 2,30 ευρώ, θα του αποδίδονται τα 2 ευρώ σαν δωρεάν στοίχημα εντός 24 ωρών ( με εξαίρεση Παρασκευές, Σάββατα , Αργίες) και τα 0,30 θα μεταφέρονται στην επόμενη μέρα.
 13. Τα δωρεάν στοιχήματα που προήλθαν από πονταρίσματα σε χαμένα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά , θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε διάστημα 7 ημερών από την ημερομηνία πίστωσης στον λογαριασμό τους.
 14. Το δωρεάν στοίχημα θα το δείτε στο πεδίο "Δωρεάν στοιχήματα" του λογαριασμού σας. Εκεί εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα δωρεάν στοιχήματα του λογαριασμού σας καθώς και όλες οι πληροφορίες που αφορούν το δωρεάν στοίχημα όπως η ημερομηνία λήξης καθώς και όλες οι πληροφορίες για να το στοιχηματίσετε με επιτυχία.
 15. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδηθεί από δωρεάν στοίχημα περιορίζεται σε 5 φορές την αξία του δωρεάν στοιχήματος.
 16. Για τις ανάγκες τις προσφοράς θα υπολογίζεται η ημερολογιακή μέρα σε ζώνη Συντονισμένης Παγκόσμιας ώρας (UTC).
 17. Η winmasters.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους και προϋποθέσεις αυτής της προσφοράς σε οποιαδήποτε στιγμή αφού έχει λάβει ενημέρωση η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Επίσης σημειώνεται ότι οι παίκτες που έχουν λάβει ήδη την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους αποδέχτηκαν την προσφορά.
 18. Σε περίπτωση ενδεχόμενης αντιπαράθεσης, η απόφαση της ΕΑΣ θα έχει τελεσίδικη ισχύ.
 19. Οι Όροι και Προϋποθέσεις της συγκεκριμένης προωθητικής προσφοράς είναι συμπληρωματικοί των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων της winmasters.com.cy. Σε περίπτωση που οι Γενικοί όροι και προϋποθέσεις συγκρούονται με τους ειδικούς όρους, οι ειδικοί όροι θα υπερισχύουν.