ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ
100% ΕΩΣ 111 ΕΥΡΩ

Κάνε εγγραφή τώρα! Κάνε εγγραφή τώρα! Κάνε κατάθεση τώρα!
Συνδέσου στο
λογαριασμό σου
Ελάχιστη κατάθεση
10 ευρώ
Πάρε μπόνους
100% έως 111 ευρώ
Όροι και Προϋποθέσεις

Ημερομηνία Έναρξης: 10/02/2018 00:00 CET
Ημερομηνία Λήξης: 31/12/2020 23:59 CET
Τελευταία Ενημέρωση: 24/12/2019 14:00 CET

 • Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/12/2020, 23:59 GMT
 • Αυτή η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνον σε πελάτες που κατοικούν στις ακόλουθες χώρες: Κύπρος
 • Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για τους νέους πελάτες που δεν έχουν προηγουμένως κάνει κατάθεση με πραγματικά χρήματα στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών τους της winmasters και ισχύει μόνο μια φορά ανα πελάτη.
 • Για να λάβεις το μπόνους, παρακαλούμε να συμπεριλάβεις στο σχετικό πεδίο τον ακόλουθο κωδικό μπόνους, κατά τη διαδικασία εγγραφής: CYBONUS111
 • Για να μπορέσει ο παίκτης να λάβει το μπόνους πρέπει να πραγματοποιήσει ελάχιστο ποσό κατάθεσης αξίας 10€.
 • Το μπόνους θα πιστωθεί με βάση την πρώτη σου κατάθεση μετά το άνοιγμα του λογαριασμού. Η πρώτη κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ανοίγματος του λογαριασμού σου, για να μπορέσεις να λάβεις το μπόνους.
 • Θα χρειαστεί να παίξεις το ποσό της κατάθεσης και του μπόνους 5 φορές σε Αθλητικά στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1,80, εξαιρώντας κάθε είδους χάντικαπ, draw-no-bet, και στοιχήματά Forecast/Tricast. Προκειμένου για ένα στοίχημα με πολλαπλές επιλογές να συνυπολογίζεται στις απαιτήσεις τζίρου, κάθε επιλογή θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 1.20 με συνολική απόδοση δελτίου τουλάχιστον 1,80. Ακολούθως το μπόνους θα μεταφερθεί απο τον Αθλητικό λογαριασμό μπόνους στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου.
 • Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε αγώνες/παιχνίδια/αγορές με 0% γκανιότα, δεν προσμετρούνται σε οποιονδήποτε απαιτούμενο τζίρο.
 • Ακυρωμένα στοιχήματα/αγώνες ή συμμετέχοντας που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα τα οποία για οποιονδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση (1.00), δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του μπόνους.
 • Εάν -για τη συγκεκριμένη προσφορά μπόνους- η απαίτηση του τζίρου από ποντάρισμα δεν έχει ικανοποιηθεί εντός 90 ημερών από την πρώτη κατάθεση, όλα τα χρήματα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν.
 • Τυχόν αναλήψεις που ζητούνται πριν από την ολοκλήρωση απαίτησης του τζίρου του μπόνους θα οδηγήσουν στην ακύρωση της προσφοράς και τυχόν χρήματα στο Αθλητικό λογαριασμό μπόνους και αντίστοιχα κέρδη θα κατάσχονται.
 • Ο παίκτης δεν επιτρέπεται να τοποθετήσει στοιχήματα υψηλότερα από την αρχική κατάθεση του μέχρι να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του τζίρου. Π.χ. αν ο παίκτης έχει κάνει μια κατάθεση των 50 ευρώ και έλαβε ένα μπόνους των 50 ευρώ, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα (σύμφωνα με τις απαιτήσεις ελάχιστης απόδοσης μπόνους)που είναι ίσα ή μικρότερα στο αρχικό ποσό κατάθεσης των 50 ευρώ ,πριν ξεκινήσει να στοιχηματίζει μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση παραβίασης αυτού του κανόνα, όλα τα μπόνους και τα συναφή κέρδη θα κατάσχονται.
 • Ο υπολογισμός των απαιτήσεων τζιραρίσματος του μπόνους μετράει από τη στιγμή που το ποσό του μπόνους πιστώθηκε στον winmasters λογαριασμό σου. Αφού ο παίχτης λάβει το μπόνους του και ξεκινήσει να ποντάρει, τα πρώτα χρήματα που ξοδεύονται για τα πονταρίσματα είναι τα μετρητά και κατόπιν αφού αυτά εξαντληθούν γίνεται η χρήση των ποσού μπόνους. Κατά την διάρκεια εκπλήρωσης των όρων μπορεί να τύχει κάποιο ποντάρισμα να γίνει μερικώς από μετρητά χρήματα και μερικώς από χρήματα μπόνους, οπότε και τα κέρδη θα αποδοθούν ανάλογα στα πορτοφόλια μετρητών ή Μπόνους. Αυτό θα γίνεται στην περίπτωση όπου τα μετρητά χρήματα που βρίσκονται στον «Αθλητικό Λογαριασμό Μετρητά» δεν αρκούν για την τοποθέτηση του στοιχήματος.
 • Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με, ή να συμβάλει στην επιλεξιμότητα για, καμία άλλη προσφορά.
 • Ισχύουν επίσης οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της winmasters. Σε περίπτωση που οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις συγκρούονται με τους ειδικούς όρους, οι ειδικοί όροι θα υπερισχύουν.
 • Η προσφορά ισχύει για νέους πελάτες που έχουν εγγραφεί μετά τις 01/08/2017, 11:00 CET. Για υφιστάμενους πελάτες που έχουν ζητήσει την προσφορά μπόνους πριν απο την 01/08/2017, 11:00 CET, η προσφορά παραμένει έγκυρη και υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις, όπως αυτές έγιναν δεκτές κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της προσφοράς.