Ασφαλές Παιχνίδι

Ασφαλές Παιχνίδι

Στην winmasters.com.cy πιστεύουμε στην παροχή ενός προστατευμένου περιβάλλοντος διασκέδασης για όλους τους παίκτες. Το παιχνίδι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον οφείλει να είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για ενήλικους. Ενθαρρύνουμε πάντα τους πελάτες μας να κάνουν χρήση των υπηρεσιών μας με λογική, σύνεση, υπευθυνότητα και ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες. Θεωρούμε σημαντική υποχρέωση μας την προστασία των παικτών από προβληματικές συμπεριφορές και καταστάσεις και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους, όποτε υποπίπτει στην αντίληψη μας οποιαδήποτε προβληματική συμπεριφορά.

Το ασφαλές παιχνίδι βασίζεται για την winmasters.com.cy σε τρεις βασικούς πυλώνες:

  • Ασφάλεια του πελάτη
  • Ασφάλεια του παιχνιδιού
  • Προστασία από τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια

Μαζί με ερευνητικά κέντρα, ενώσεις και θεραπευτικά ιδρύματα εκπονούμε μέτρα κατά του εθισμού στα τυχερά παιχνίδια και δεσμευόμαστε για ένα υπεύθυνο, ασφαλές και αξιόπιστο πλαίσιο διεξαγωγής των παιχνιδιών μας.

Η πολιτική μας

Αποτροπή Ανηλίκων στα Τυχερά Παιχνίδια

Η winmasters.com.cy παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον ψυχαγωγίας για ενήλικες. Για τη χρήση των προϊόντων μας, οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών (ή, για να παίξουν, να έχουν τη νόμιμη ηλικία της χώρας στην οποία κατοικούν, ανάλογα με την πρόβλεψη που υπάρχει για το ελάχιστο όριο ενηλικίωσης).

Στη winmasters.com.cy, κάνουμε εκτενείς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανένα ανήλικο άτομο δεν έχει πρόσβαση στις προσφορές μας των online τυχερών παιχνιδιών. Παίκτες που εγγράφονται με ψευδή ή ανακριβή στοιχεία σχετικά με την ηλικία τους θα χάσουν κάθε έπαθλο που μπορεί να έχουν κερδίσει - παρά την εγκυρότητα των εν λόγω δελτίων στοιχήματος ή των αποδείξεων - και τέτοιου είδους ψευδή ή ανακριβής πληροφορία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αστική ή/και ποινική λήψη ενέργειας εναντίον αυτών των ατόμων.

Προκειμένου να εμποδίσουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας από ανήλικους, συστήνουμε οι παίκτες να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν λογισμικό φιλτραρίσματος σε οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και η οποία (συσκευή) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανήλικους. Αυτή η ενέργεια θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να ελέγξουν ή να αποκλείσουν το περιεχόμενο που εμφανίζεται θέτοντας κωδικούς πρόσβασης, οι οποίοι θα αποτρέψουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και θα καταστήσει την ιστοσελίδα μας μη διαθέσιμη σε ανήλικους. Τέτοια λογισμικά φιλτραρίσματος είναι τα ακόλουθα:

Μείνετε σε Έλεγχο

Στην πλειονότητα τους, οι πελάτες μας απολαμβάνουν τα προϊόντα της winmasters.com.cy ως μια εμπειρία ψυχαγωγίας και διατηρούν τη συμμετοχή τους εντός οικονομικών ορίων στα οποία μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Ωστόσο, τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να γίνουν εθιστικά και κάποιοι παίκτες ίσως ανησυχήσουν για τις συνήθειες του παιχνιδιού τους.

Υπάρχει δυνατότητα βοήθειας

Πολλοί οργανισμοί παρέχουν υποστήριξη και βοήθεια σε άτομα που εμφανίζουν πρόβλημα με τα τυχερά παιχνίδια. Αν αισθάνεστε ότι σας έχει συμβεί αυτό, σας συστήνουμε να επικοινωνήσετε με έναν οργανισμό αυτό-βοήθειας για καθοδήγηση. Οι ακόλουθες ιστοσελίδες προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση. Κάθε σύνδεσμος περιέχει τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε εάν επιθυμείτε να λάβετε εμπιστευτική υποστήριξη και συμβουλές:

Διαχείριση του οικονομικού προϋπολογισμού σας

Για παίκτες που απολαμβάνουν συχνά τα τυχερά παιχνίδια, δεν είναι ασυνήθιστο κατά καιρούς να κάνουν υπέρβαση του οικονομικού προϋπολογισμού τους. Συμβουλεύουμε τους παίκτες να θέσουν συγκεκριμένα όρια οικονομικού προϋπολογισμού προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι δαπάνες για τα τυχερά παιχνίδια θα είναι προσιτές ανά πάσα στιγμή. Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν άμεσα τα σχετικά όρια.

Απενεργοποίηση λογαριασμού

Μπορείτε κατά την διακριτική σας ευχέρεια να περιορίσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας η/ και να αυτο-αποκλειστείτε από την συμμετοχή σε στοιχηματισμό, είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Για να περιορίσετε την πρόσβασή σας στον στοιχηματισμό ή/ και αυτο-αποκλειστείτε θα πρέπει να επισκεφτείτε την ενότητα Λογαριασμός > Ασφαλε΄ς Παιχνίδι, είτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να λάβετε τις κατάλληλες οδηγίες. Το προσωρινό κλείσιμο λογαριασμού καθώς και ο αυτο-αποκλεισμός έχουν άμεση εφαρμογή.