Διαδικασία Παραπόνων

Διαδικασία Παραπόνων

Σε περίπτωση διαφωνίας, συνιστάται ο Κάτοχος Λογαριασμού να υποβάλλει παράπονα στην εξυπηρέτηση πελατών της winmasters , χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα. Τα μέρη θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταλήξουν σε μια κοινώς αποδεκτή λύση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Ο πελάτης μπορεί επίσης να υποβάλλει παράπονα εντός 6 μηνών στην ΕΑΣ (Εθνική Αρχή Στοιχημάτων), η οποία πρέπει να περιέχει ξεκάθαρες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του καταγγελθέντα και να παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που έδωσαν αφορμή για την καταγγελία.

Εάν ένας χρήστης έχει ένα παράπονο, αυτός/αυτή μπορεί να:

1.Αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (Email) στην εξυπηρέτηση πελατών στο support@winmasters.com.cy

2. Η winmasters θα καταβάλει έγκαιρα κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του αναφερθέντος ζητήματος.

3. Εάν για οποιοδήποτε λόγο ο χρήστης δεν ικανοποιηθεί με την επίλυση του παραπόνου από την Εταιρεία, μπορεί να υποβάλλει καταγγελία στην ΕΑΣ:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Διγενή Ακρίτα 83, 1070, Λευκωσία

Τηλεφωνικό κέντρο: +357 22881800

Email: info@nba.gov.cy

Σημειώνεται ότι για όλα τα ανεπίλυτα παράπονα, τελικός κριτής είναι η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Παράδειγμα

Βήμα 1:

Εάν έχετε κάποιο παράπονο που αφορά οποιαδήποτε πτυχή της υπηρεσίας που έχετε λάβει από τη winmasters , ή επιθυμείτε να αμφισβητήσετε το πώς έχει διευθετηθεί το στοίχημά σας σε οποιοδήποτε από τα προσφερόμενα, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο support@winmasters.com.cy , ή κάντε κλικ στο επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας τους όρους του παραπόνου σας.

Βήμα 2:

Ένα μέλος της Ομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα διαβάσει την ερώτηση ή το παράπονό σας, μια απόφαση μπορεί να διατυπωθεί εκείνη τη στιγμή, για τα πιο πολύπλοκα ερωτήματα ή τις καταγγελίες για τις οποίες μπορεί να απαιτείται περαιτέρω έρευνα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ανά πάσα στιγμή μέσα σε 72 ώρες με μια απόφαση, ή ένα αίτημα για περαιτέρω πληροφορίες προκειμένου να λάβετε αυτήν την απόφαση.

Βήμα 3:

Εάν δεν συμφωνήσετε με την απόφαση της Ομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών μας, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε να κλιμακώσετε το θέμα σε ένα μέλος του τμήματος που είναι ανώτερο από το μέλος που τοποθετήθηκε στο αρχικό σας παράπονο, μέχρι και συμπεριλαμβανομένου του Επικεφαλής της Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Για να κλιμακωθεί ένα παράπονο, θα πρέπει να αναφέρονται σαφώς οι λόγοι που σας οδήγησαν στο να ασκήσετε προσφυγή κατά της προηγούμενης απόφασης, καθώς και κάθε άλλη σχετική πληροφορία.

Βήμα 4:

Η απόφαση του Επικεφαλής της Εξυπηρέτησης Πελατών μας σε μια διαφωνία ή παράπονο θα πρέπει να θεωρείται ως η άποψη της Εταιρείας, εκτός αν στη συνέχεια την υπερκεράσει η ΕΑΣ ή ο Διευθυντής της Εταιρείας ως ακολούθως:

• Το παράπονό σας θα αναφερθεί στο Τμήμα Καταγγελιών της ΕΑΣ, όπου θα ακούσουν το παράπονό σας, και/ή

• Υπό εξαιρετικές περιστάσεις, ένα παράπονο μπορεί να κλιμακωθεί μέχρι και τον Διευθυντή της Εταιρείας για την τελική απόφαση, αν και τα δύο μέρη συμφωνούν σε αυτό ως ένα σχέδιο δράσης.

Βήμα 5:

Στην απίθανη περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του ερωτήματος σας, σύμφωνα με όλα τα παραπάνω βήματα:

• Εσείς ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να φέρετε τις διαφορές στην προσοχή της ΕΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nba.gov.cy, εάν κρίνετε πως το παράπονό σας παραμένει άλυτο.