Με κάθε κατάθεση
και μπόνους!
House of Promo
Από 04.08 και έως 09.12 όλοι οι νέοι πελάτες της winmasters για κάθε κατάθεση τους,
οποιαδήποτε μέρα και ώρα και για απεριόριστο αριθμό καταθέσεων, θα λαμβάνουν μπόνους σε μορφή freebet

Κάνε κατάθεση
Κάνε κατάθεση από 10 έως 100 ευρώ.
Πάρε freebets
Μέχρι και 30 ευρώ σε freebet θα γίνουν δικά σου.
Κάνε Παιχνίδι
Συνέχισε το παιχνίδι σου.
Όροι & Προϋποθέσεις

Ημερομηνία Έναρξης: 04/08/2020 00:00 CET
Ημερομηνία Λήξης: 09/12/2020 23:59 CET
Τελευταία Ενημέρωση: 31/07/2020 00:00 CET

 1. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι τις 09/12/2020, 23:59 GMT
 2. Αυτή η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνο σε πελάτες που κατοικούν στην Κύπρο
 3. Η προσφορά είναι διαθέσιμή για νέους πελάτες. Νέοι πελάτες: Χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη τους κατάθεση και έχουν εκπληρώσει τις απαιτήσεις τζιραρίσματος του μπόνους πρώτης κατάθεσης και προχωρούν σε νέα (δεύτερη)κατάθεση κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς
 4. Οι καταθέσεις με πραγματικά χρήματα που προκρίνονται για τη συγκεκριμένη προσφορά είναι από 10€ έως 100€
 5. Εφόσον εκπληρώνονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι πελάτες θα λαμβάνουν μπόνους 30% της κατάθεσής τους με μορφή free bet (δωρεάν στοιχήματος).
 6. Το μέγιστο ποσό free bet (δωρεάν στοιχήματος) που μπορεί να λάβει ένας πελάτης ορίζεται στα 30€
 7. Οι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν 2η ανάληψη κατά τη διάρκεια της προσφοράς, δεν θα έχουνε δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν, από την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η 2η ανάληψη τους και έπειτα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ FREEBET

 1. Το μέγιστό ποσό freeebet ορίζεται στα 30€.
 2. Το freebet είναι διαθέσιμο και σε ισχύ για 7 ημέρες από τη στιγμή που πιστωθεί στο λογαριασμό του πελάτη
 3. Ως ελάχιστη απόδοση που μπορεί να τοποθετηθεί το freebet ορίζεται στο 1.01. 
 4. Το μέγιστο ποσό κερδών από το freebet δεν μπορεί να ξεπερνάει 5 φορές την αξία του freebet και ως του ποσού των 150€. 
 5. Απαγορεύεται το freebet να γίνει cashout. Σε αντίθετη περίπτωση, το freebet θα ακυρώνεται και πιθανά κέρδη από αυτό θα αφαιρούνται από το λογαριασμό του παίχτη.  
 6. Δεν μετράνε τα στοιχήματα σε αντικρουόμενα ή/και επαναλαμβανόμενα στοιχήματα. 
 7. Το freebet δεν μπορεί να κατατμηθεί σε μικρότερα ποσά. Αν ο παίχτης τοποθετήσει ένα στοίχημα μικρότερης αξίας από το σύνολο του freebet, το υπόλοιπο ποσό του freebet θα αφαιρείται και τα κέρδη θα δίνονται μόνο στο ποσό που τοποθετήθηκε το στοίχημα.  
 8. Αν το freebet κερδίσει, ο παίχτης θα λαμβάνει τα καθαρά κέρδη (συνολικά κέρδη μείον αρχικό ποντάρισμα) ως αληθινά χρήματα στον λογαριασμό του.  
 1. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με, ή να συμβάλει στην επιλεξιμότητα για, καμία άλλη προσφορά.
 2. Ισχύουν επίσης οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της winmasters. Σε περίπτωση που οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις συγκρούονται με τους ειδικούς όρους, οι ειδικοί όροι θα υπερισχύουν.
 3. Η winmasters.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους και Προϋποθέσεις της προσφοράς αρκεί να ενημερώσει εκ των προτέρων τους χρήστες και αφού έχει λάβει την εκ των προτέρων έγκριση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. Επίσης, σημειώνεται ότι οι παίχτες που έχουν λάβει ήδη την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους την αποδέχθηκαν. Σε περίπτωση που παίκτης ο οποίος έχει ήδη λάβει την προσφορά και δεν αποδεχθεί τους ανανεωμένους Όρους και Προϋποθέσεις, τότε θα ισχύουν οι προηγούμενοι.
 4. Σε περίπτωση ενδεχόμενης αντιπαράθεσης, η απόφαση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων θα έχει τελεσίδικη ισχύ.