Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ανανεώσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

Για να μπορέσετε να στοιχηματίσετε και να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση στην winmasters, πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τις αλλαγές στους Γενικούς Κανόνες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να συνεχίσετε

Έχω διαβάσει και συμφωνώ

winmasters o Προπονητής του μήνα!

Congrats!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ο Προπονητής του μήνα!

Η winmasters μέσα στα πλαίσια της χορηγίας της με τον Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου διοργανώνει τον μεγάλο διαγωνισμό «Ο Προπονητής του Μήνα» και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες της winmasters να κερδίσουν μέχρι και €1000 τον μήνα.

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να έχετε δικαίωμα ψήφου.

Προπονητής του μήνα Ιανουαρίου

Past coach

Προπονητής του μήνα Δεκέμβρη

Past coach

Προπονητής του μήνα Nοέμβρη

Past coach

Προπονητής του μήνα Οκτώβρη

Past coach

Προπονητής του μήνα Σεπτέμβρη

Past coach

Όροι και Προυποθέσεις

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

1. Μόνο παίχτες που προέρχονται από την Κύπρο επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην προσφορά αυτή.

2. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι οι εγγεγραμμένοι χρήστες στη winmasters να έχουν καταθέσει ελάχιστο ποσό 25 ευρώ και να έχουν στοιχηματίσει τουλάχιστον 2 φορές και όχι μικρότερο του ποσού των 25 ευρώ, μέσα στον μήνα που ψήφισαν.

3. Για να θεωρηθεί έγκυρη η ψήφος κάθε χρήστη, θα πρέπει να έχει επιλέξει και καταχωρίσει τον "Προπονητή του Μήνα" του Κυπριακού Πρωταθλήματος από την 1η έως και την τελευταία ημέρα του εκάστοτε μήνα και ώρα 12:00 μ.μ.

4. Όλοι οι συμμετέχοντες χρήστες μπορούν να ψηφίσουν μία και μοναδική φορά ανά μήνα (από έναν winmasters λογαριασμό). Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να αλλάξουν την ψήφο μετά την έγκυρη αποστολή της στην winmasters και σε κάθε περίπτωση έγκυρη θα θεωρείται μόνο η πρώτη πρόβλεψη. Χρήστες με πολλαπλούς λογαριασμούς θα αποκλείονται από αυτή την προσφορά.

5. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο 2017 μέχρι και τον Μάιο 2018 όπου θα λήξει και η διαδικασία των play-offs.

6. Διαδικασία ανάδειξης του ''Προπονητή του Μήνα'':

Η διάκριση «Προπονητής του Μήνα» του Συνδέσμου Προπονητών μετράει ήδη δύο χρόνια ζωής, καθώς λανσαρίστηκε την αγωνιστική σεζόν 2015-16, με στόχο την ανάδειξη του έργου του προπονητή και τη μηνιαία επιβράβευση όσων διακρίνονται, κατά την άποψη του πιο αντικειμενικού κριτή: των συναδέλφων τους. Οι προπονητές Α' Κατηγορίας καλούνται τηλεφωνικώς να ψηφίσουν τον Προπονητή του Μήνα, δίνοντας στους συναδέλφους τους 5, 3 και 1 πόντους, αντίστοιχα. Προπονητής του Μήνα είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους πιο πολλούς πόντους.

7. ΝΙΚΗΤΕΣ

α. Ως νικητές νοούνται οι συμμετέχοντες που πληρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού και προέβλεψαν σωστά τον προπονητή του μήνα

β. Ανάμεσα στους νικητές του μήνα , ο νικητής με το μεγαλύτερο ποσό καταθέσεων μέσα στον εκάστοτε μήνα , θα έχει τη δυνατότητα να παρευρίσκεται και να φωτογραφηθεί με τον προπονητή του μήνα κατά τη διαδικασία απονομής του επάθλου '' ο Προπονητής του μήνα''. Η ενημέρωση του νικητή θα πραγματοποιείται με αποστολή email από το σχετικό τμήμα της winmasters τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την απονομή του επάθλου στον προπονητή του μήνα.

8.ΕΠΑΘΛΟ

Το ποσό που θα μοιράζονται οι νικητές κάθε μήνα σε στοιχηματικό μπόνους είναι τα 1.000 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ. Το μπόνους ποσό θα μοιράζεται αναλογικά στους νικητές κατά την πρώτη εβδομάδα του επόμενου μήνα, με βάση τις καταθέσεις που πραγματοποίησαν μέσα στον προηγούμενο μήνα.

Παράδειγμα για την απονομή του ποσού μπόνους στους νικητές:

Εάν 10 συμμετέχοντες προβλέψουν σωστά και από αυτούς οι 2 έχουν καταθέσει από 100 ευρώ, οι 5 από 50 ευρώ και οι 3 από 25 ευρώ, σημαίνει ότι όλοι οι νικητές καταθέσαν συνολικά 525 ΕΥΡΩ και έχουν συμβάλλει σε αυτό με την εξής αναλογία:

Α. 2 συμμετέχοντες κατέθεσαν από 100 ευρώ ο καθένας -> 200/525 =38,6%

Β. 5 συμμετέχοντες κατέθεσαν από 50 ευρώ ο καθένας -> 250/525 =47%

Γ. 3 συμμετέχοντες κατέθεσαν από 25 ευρώ ο καθένας -> 75/525= 14,4%

 

Αναλογικά το ποσό των 1000 Ευρώ θα απονεμηθεί ως εξής:

 

A. Oι 2 συμμετέχοντες που κατέθεσαν από 100 ευρώ ο καθένας θα μοιραστούνε το 38,6% *1.000 ΕΥΡΩ --> 386/2= 193 ΕΥΡΩ έκαστος

B. Oι 5 συμμετέχοντες που κατέθεσαν από 50 ευρώ ο καθένας θα μοιραστούνε το 47% *1.000 ΕΥΡΩ --> 470/5= 94 ΕΥΡΩ έκαστος

Γ. Οι 3 συμμετέχοντες που κατέθεσαν από 25 ευρώ ο καθένας θα μοιραστούνε το 14,4% *1.000 ΕΥΡΩ -->144/3= 48 ΕΥΡΩ έκαστος

 

9. Όροι και Προϋποθέσεις μπόνους

α. Οι νικητές των μπόνους θα χρειαστεί να στοιχηματίσουν το ποσό μπόνους 3 φορές σε Αθλητικά στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1,75, εξαιρώντας κάθε είδους χάντικαπ και draw-no-bet. Προκειμένου για ένα στοίχημα με πολλαπλές επιλογές να συνυπολογίζεται στις απαιτήσεις τζίρου, κάθε επιλογή θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 1.35 με συνολική απόδοση δελτίου τουλάχιστον 1,80. Ακολούθως το μπόνους θα μεταφερθεί από τον Αθλητικό λογαριασμό μπόνους στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου. Εάν για το συγκεκριμένο μπόνους η απαίτηση του τζίρου από ποντάρισμα δεν έχει ικανοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ημέρα που απονεμήθηκε όλα τα χρήματα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν. Ισχύουν επίσης οι γενικοί όροι μπόνους της winmasters.

10. ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ

Οι συμμετέχοντες με τις περισσότερες σωστές προβλέψεις - περισσότερες από (4) τέσσερις σωστές προβλέψεις - μέσα στη σεζόν, θα λάβουν αυτόματα μέρος στην μεγάλη κλήρωση για το ''ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ'' που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Σχετικές πληροφορίες θα αναρτηθούν στην σελίδα του διαγωνισμού τους προσεχείς μήνες.

11. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους συμμετέχοντες την ταυτοποίηση στοιχείων ταυτότητας (KYC) με σκοπό την ταυτοποίηση των προσώπων.

12. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στη winmasters για την προβολή του Διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω οποιουδήποτε έντυπου και ηλεκτρονικού μέσου. H winmasters διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να δημοσιεύει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικά με το Διαγωνισμό, για διαφημιστικούς σκοπούς. Η συμμετοχή παρέχει αυτομάτως αναφορικά με τα προαναφερόμενα και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων χρήσης της εικόνας, ατελώς, χωρίς καμία οικονομική αξίωση ή απαίτηση των συμμετεχόντων και χωρίς την καταβολή σε αυτούς οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

13.Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει την προσφορά (διαγωνισμό) κατά την δική της κρίση χωρίς καμία προειδοποίηση και είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε συστηματικά την ιστοσελίδα μας για αλλαγές και ενημερώσεις.

14. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει παίχτες από αυτή ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά (διαγωνισμό) αν έχει λόγο να πιστεύει ότι έχει γίνει κατάχρηση της προσφοράς.

15. Οι Όροι και προϋποθέσεις αυτής της προσφοράς(διαγωνισμό) είναι συμπληρωματικοί των γενικών Όρων και Προϋποθέσεων της winmasters.

16. Σε περίπτωση διαφωνίας η απόφαση της διεύθυνσης της winmasters είναι η τελική.